Te és a Partnered

image post

Te és a Partnered

Kiss Henriett

2018.11.18. 14:00 - 2018.11.19. 19:30

Thétaforrás (2000 Szentendre, Tisztás u. 8.)

ThetaHealing®

135.000 Ft

Ezen a képzésen mélyebb betekintést nyerhetsz konzulensként abba, hogy milyen korlátozó hiedelmeid vannak párkapcsolati téren.

A lelkitársunkhoz való kapcsolódás egy nagyon erős lelki kapocs. Ahhoz, hogy ez mindkettőnk számára harmónikus és tökéletes legyen, szükségünk van arra, hogy szeressük önmagunkat.
Ha én jól vagyok magammal, szeretem önmagam, akkor az emberi kapcsolataim is szeretetteljesek tudnak lenni, így a párkapcsolatom is ebben a minőségben tud kibontakozni.

Amint az tudjátok, a ThetaHealing® Technika egy csodás eszköz arra, hogy az ezzel a területtel kapcsolatos, minket foglalkoztató kérdések gyökerét megtalálhassuk. Az önmunka során tisztít meg azoktól a korlátozó mintáktól, amik akadályozzák a legmagasabb szintű, szeretet teréből történő kapcsolódást.

A képzést mindenkinek ajánlom, tekintve, hogy az önszeretet van fókuszban! Tehát azon képességeinket fejlesztjük, amelyek hozzájárulnak és segítenek bennünket a szeretetteljes kapcsolódáshoz önmagunkkal és ezáltal a Partnerünkkel is.

Várlak szeretettel, erre a könnyed, ámde nagyon erős, hatékony haladó konzulens kézésre!

A képzés feltételei:

- DNS1, DNS2 konzulensi végzettség (2018.01.31. történő jelentkezéssel),
- Áss Mélyebbre haladó konzulensi végzettség ( 2018.02.01-től).

Bejelentkezés a weboldal eseménynaptárában vagy email-ben lehetséges.

Kiss Henriett profilja

Thétaforrás

Te és a Partnered | Facebook esemény