Úton a végtelen lehetőségek felé - ThetaHealing®

image post

Úton a végtelen lehetőségek felé - ThetaHealing®

Napjainkban egyre többen ismerjük fel a bennünk rejlő lehetőségeket és azt, hogy hatalmunkban áll sorsunk irányítását saját kezünkbe venni. Szemléletünk tudatos formálásával egyre kevésbé befolyásolnak bennünket az addig észrevétlen, kondicionált viselkedés- és érzésmintáink, melyeket akár mi hoztunk létre, akár társadalmi, kulturális, vallási meggyőződésből származnak. Számos hiedelmet, elképzelést hozunk magunkkal a múltból, őseinktől, valamint a csoporttudatosságok is befolyásolják a valóságunkat.

Erő


Mivel testünk-lelkünk harmóniája és a szellemi frissesség kívánatos számunkra a mindennapok egészséges megéléséhez, meg kell tanulnunk felismerni a felénk áramló információk különbözőségét, legyen az akár hátráltató, akár támogató energia, gondolati, vagy érzelmi minta.

Mélyen fekvő tudatalatti mintáink tudatos feltérképezésével felismerhetjük, hogy rejtett hitrendszereink milyen szolgálatot nyújtottak nekünk életünk jelenlegi pontjáig, így a bennünket már nem szolgáló programokat elengedhetjük, miközben megtartjuk mindazt - frissített verzióban -, ami bennünket előre visz.

Onnantól kezdve, hogy képesekké válunk pozitív fenntartással kezelni a hozzánk érkező információkat, egyre kevésbé adjuk el az erőnket. Ebben az esetben meg tudjuk tartani azt az összhangot magunkban, ami által - miközben akár egyetértünk, akár ellenkezünk mások véleményével -, integritásban tudunk maradni.A technika


A ThetaHealing® technikával képessé tesszük magunkat arra, hogy éber állapotban bárkivel, bárhol, bármikor tudjunk dolgozni (beleértve saját magunkat is). Akár a test, akár a lélek gyógyításáról, akár szemléletformálásról, akár tudatos teremtésről legyen szó, az életünk bármely területén alkalmazhatjuk ezt a módszert.

Miről szól valójában?

Mindenki képes arra, hogy relaxált állapotba kerüljön (ez naponta kétszer, alvás előtt és ébredés után egyébként is megtörténik) és a képzelőerejét használva beindítsa a test öngyógyító folyamatait, vagy elképzelje mindazt, amire szüksége van, vagy amit szeretne látni a saját életében. Ha ezek a folyamatok tudatos odafigyeléssel zajlanak, nagy valószínűséggel változni kezd az életünk, mégpedig általában annál gyorsabban és kellemesebben, mint amire fókuszálunk.

Mire lehet használni a technikát?

Valójában mindenre. Test-lélek-szellem oldalról közelítve az egyén felé, akár az érzelmi, szellemi, vagy a lelki összhang hiányzik, akár a test kiegyensúlyozatlan, a ThetaHealing® mindenre képes megoldást nyújtani. Súlyproblémáktól betegségeken át párkapcsolati, munkahelyi, anyagi gondokra mind változást hozhatunk létre ezáltal. Ám nem kell mindenben a problémákat látni. Elképzelhető, hogy pusztán csak jobbá kívánjuk tenni a napjainkat, egészségesebben kívánunk étkezni, újabb és újabb célokat tűzünk ki, vagy javítani akarunk a hatékonyságunkon - a ThetaHealing® használata ebben is nagyszerű támogatást nyújt a számunkra.“Ásás”

Amikor blokkokkal, lelki sérülésekkel, traumákkal - korlátozó hitrendszerekkel - szeretnénk megbírkózni, legtöbbször meglepődve fedezzük fel, hogy valójában teljesen mások a problémáink gyökerei, mint ahogy azt gondolnánk. Az úgynevezett hitrendszeri munkával, más néven ásással, mindezt nem csak feltérképezzük, hanem tanúsítás által képesek vagyunk a tudatalatti tartományból felbukkanó információkat - illetve az azokkal kapcsolatos szemléletünket, érzelmi rálátásunkat - azonnal megváltoztatni. Mindez ellazult, ugyanakkor teljesen éber állapotban zajlik, mivel agyunkat megtaníthatjuk a theta agyhullám tudatos és éber használatára.

Ahogy átalakítjuk az adott tapasztalat energiáját, megváltoznak a kapcsolódó gondolati és érzelmi sémák, ezáltal nem csak növeljük a test energiaszintjét, hanem megváltoztatjuk azt is, hogy hogyan fogadunk be és küldünk ki információkat. Más szavakkal: mivel változik az élethez való hozzáállás, a szemléletváltás lehetővé teszi, hogy többek között az egészség, kapcsolatok, fizikai környezet, anyagi helyzet is igény szerint változzon.

Öröm


Mi az, ami Téged szenvedéllyel, lelkesedéssel tölt el? Mi az, ami boldogsággal telít el és megdobogtatja a szívedet? Mi az életben a Te részed, ami benned születik meg és rajtad keresztül fejeződik ki?
Amikor azt az életet éled, amiben örömödet leled, egyre inkább megtalálod Valódi Önmagad és kifejezed azt, Aki Igazából Te Vagy.

De milyen lehetőségeid vannak akkor, ha még nem úgy éled a mindennapjaidat, ahogy szeretnéd? Meg tudod engedni magadnak, hogy ami nem szükséges, azt ne csináld? Tudsz választani, megfelelő döntéseket hozni? Tudsz nemet mondani, ha a helyzet úgy kívánja?

Mennyire veszel részt az életedben? Kutass magadban, nézz egy pillanatra most a szívedbe.

Mi az, amit ha csinálsz, Te Magad Vagy az Érzés: az Öröm érzése, a Boldogság érzése - amivel azzá válhatsz, amit látni akarsz magad körül a világban?

Információ és rezonancia


Az a képességünk, hogy hogyan szűrjük meg a felénk áramló információt és energiát, megértésünktől függően különböző fokokon, szinteken zajlik. Befogadó készségünk nagy mértékben függ attól, hogy mit fogadunk el igazságnak, miben hiszünk, valamint milyen viselkedési, gondolati és érzelmi mintákat tanultunk.

Amikor készek vagyunk elengedni a bennünket már nem támogató régi mintákat, fokozatosan elkezdünk az összehangolt elme és szív teréből létezni és cselekedni. Ezt különböző síkokon tesszük meg. Egyre inkább ráhangolódunk a Tiszta Tudatosság Energiájára és képessé válunk arra, hogy lépésről lépésre feltérképezzük mindazt, ami már nem szolgálja életünket, hogy felismerések által tudatosan újraformálhassuk meggyőződéseinket, életszemléletünket.

Ha megértjük a félelmeink gyökerét, újra meg újra ráláthatunk arra, hogy valójában életünk nagy részét automatikusan működő, mélyen fekvő tudatalatti mintázatok és programok irányítják. Belső munkánk által nem csak egyre jobban megismerhetjük önmagunkat, hanem felismerhetjük azt is, hogy problémáink alapja mindaz, amit korábban valóságunknak - igaznak - fogadtunk el.

Szabad választás


Életünk különböző helyzeteiben különböző formákban gyakorolhatjuk szabad akaratunkat. Számtalanszor választjuk a félelmet, betegségeket, szegénységet, szinte mint egy-egy mechanizmust arra, hogy általuk visszaigazolást nyerjünk arról, amit magunkról és a világban elfoglalt helyünkről gondolunk, hiszünk. Ezt választhatjuk tudatosan, ám az esetek nagyon nagy részében (88-95%) tudat alatt futó programok, láthatatlan, ámde erőteljes szálak irányítják életünket.

Azonban ahogy elfogadjuk a családi, kulturális, nemzeti, néphagyományainkat, ugyanúgy dönthetünk másképp is: megszabadulhatunk a számunkra már nem működő, régóta hordozott tudatalatti érzelmi és gondolati mintáinktól.

Hála


Amennyiben napi tíz percet a Hála érzésének átélésére fordítunk, úgy testünket többé nem támadják meg a vírusok, gombák, paraziták, egyszerűen azért, mert azok egészen más rezgéstartományban léteznek. Minél tudatosabban választjuk meg a gondolatainkat és érzéseinket, annál egészségesebbek vagyunk.

Ghandi ismert mottója: “Légy Te magad a változás, amit látni akarsz a világban.”

Te milyen változást akarsz látni magadban, a világban?
Mi az, amivel Te hozzájárulhatsz a Nagy Egészhez?
Tudsz hálát mondani az életedben azért, amid már van?
Ha megvan a Valódi Cél, nincs idő többé sem szegénynek, sem betegnek lenni.

Ezen a módon képessé tesszük magunkat arra, hogy a legmagasabb rezgésű Energiát, a Mindenség Teremtő Erejét megzabolázva újrateremtsük életünket, ezáltal hozzájáruljunk saját és mindemelett a jelen és a jövő generációk egészségesebb és boldogabb életéhez, hozzájárulunk az emberiség, a bolygónk evolúciójához.

Nagy Szilvia profilja

ThetaHealing.hu

Szilvia Nagy Coach/Mentor

Pixabay