Vegan Food Fest, a növényi ételek ünnepe

image post

Vegan Food Fest, a növényi ételek ünnepe

Szeptember második hétvégéjén az Allee melletti sétányon négy napon keresztül átadjuk magunkat a növényi ételek sokszínűségével járó kulináris élvezeteknek.

Nehéz és szaftos, magyaros levesek és főtelek, laktató vegán hamburgercsodák, ízes variácíók tésztaételekre, tisztán növényi alapú hotdogok, mindenmentes vagy éppen nyersvegán sütemények, éltető superfoodok és zöldturmixok. Ez csak egy töredéke annak a választéknak mellyel a II. Vegan Food Fest kínálatában találkozhatsz szeptember második hétvégéjén a 11. kerületi Allee bevásárlóközpont melletti Kőrösy József utcai sétányon.

A fent említett finomságokon kívül számos egyéb tisztán növényi alapanyagokból készült ételt kóstolhatsz szeptember 8-tól 11-ig, amikor is az Allee melletti sétálóutca szabadtéri gasztrofesztiválos forgataggá alakul a várossal, barátaiddal és veled. Magyarország II. Vegan Food Festjén Magyarország legkedveltebb vegetáriánus, vegán és nyers vegán éttermei, ételbárjai, street fooderei és sütizői prezentálnak.

Mi lesz a rendezvény különlegessége?
Minden kiállító egy olyan előétellel, főétellel vagy desszerttel készül, mely nem szerepel étlapján, melyet kifejezetten erre a rendezvényre készít, melyet csak ezen a rendezvényen kóstolhatsz meg.

Emellett szombaton és vasárnap ételkészítő workshopok, kultúrális előadások, alapanyag bemutatók lesznek. Az ételkiállítók mellet vegán sörös stand, könyves stand és sok más egyéb érdekesség is lesz a II. Vegan Food Festen!

Kiállítók a teljesség igénye nélkül:
20 GRAMM, Concordia, Chilion, CsendesM, Édes Élet Cukrászda, Golden Granet, Hideg Nyalat, Kismis, Kozmosz, Napfényes Étterem és Cukrászat, Popsi, Szimply, Tricigli Bár, Vegan Love, Vegan Grill, Vegan Junk Food, Veggie, YoGastro

Helyszín: 1117. Budapest, Kőrösy József utca (Allee melletti sétány)
Dátum: 2016.09.08-11.
Nyitvatartás: 11:00 - 22:00
Belépő: HELLÓ!
Ott találkozunk!

VeganFoodFest.hu

Facebook esemény linkje

Vegán Lettem

Vegan Food Fest