Vegán lett az Anker’t

image post

Vegán lett az Anker’t

Legalábbis pár vasárnapra biztos, ugyanis a Vegan Food Fest szervezői havi egyszer vegán közösségi piaccá varázsolják a népszerű belvárosi romkocsmát. A következőt te is megnézheted február 19-én.

Február 19-én harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Vegan Sunday Market, ahol, nem árulunk el nagy titkot, ha azt mondjuk, hogy az állati eredetű összetevőktől mentes ételeké és italoké, valamint az állatkisérletmentes kozmetikumoké a főszerep. De ez nem azt jelenti, hogy csak vegánokat várnak a szervezők, sőt!

Adott a piac, ahol betárazhatsz mindenféle vegán cuccból; Magyarország legfinomabb bükkfán füstölt vegán szárazkolbászából, pékárúból, kézműves kozmetikumokból, szörpökből és lekvárokból, chili szószokból, granolából, aszalt és magvas finomságokból és még sorolhatnánk. Közben a helyszínen vegán street food-dal és mennyei, mindenmentes sütikkel tömheted magad, mert ilyen is van. Ráadásul a Vegan Love étterem őrületesen nagy dobásra készül, hiszen egy amerikai ételkülönlegességet, a Philly Cheese Steak-et fogják "veganizálni”, amit csak a helyszínen tudsz megkóstolni.

Ha pedig már tele etted magad és eleget költöttél, akkor is lesz mit csinálni. A hagyományos piac mellett közösségi terekkel is készülnek a szervezők. Olyan dolgok lesznek, amikről nem is hitted, hogy léteznek. Például közös vegán BBQ-zás vagy vegán sportolók, akik arról beszélnek majd, miért nem fehérjehiányosak, egy informatív beszélgetés keretein belül.

Hiszed, ha látod? Irány az Anker’t február 19-én!

  • Helyszín: Budapest, 1061. Paulay Ede utca 33. (Anker't)
  • Dátum: 2017.02.19.
  • Nyitvatartás: 10:00 - 18:00
  • Belépő: HELLÓ!
  • Megközelítés: Opera metró megállótól 2 percre.

Vegan Sunday Market - február 19.