ThetaHealing (Átdolgozott kiadás)

image post

Vianna Stibal: ThetaHealing (Átdolgozott kiadás)

Egy kivételes energiagyógyászati módszer bemutatása

1995-ben a háromgyermekes Vianna Stibalnél súlyos nyirokrendszeri rákot diagnosztizáltak. Miután a modern és az alternatív gyógyászat eszközei sorra kudarcot vallottak, végső elkeseredésében Vianna a théta-állapotban végzett intuitív leolvasás technikáját alkalmazta önmaga kezelésére. Őt magát is megdöbbentette az eredmény, hogy szinte azonnal javulni kezdett az állapota. A módszert ezután másokon is alkalmazni kezdte, egymást követték a csodás gyógyulások.

A théta az elalvás előtti mély ellazulás állapota. Ebben a tudatállapotban agyunk még képes a tudatos döntéshozatalra, ám már a tudatalattinkat is elérjük, ahová nem csak az ötletek, a kreativitás vagy az álmok tartoznak, de a hitrendszerünk és a félelmeink is. Ráadásul ilyenkor egyszerű vizualizációval meg is változtathatjuk ezeket.

A módszer könnyen tanítható, megtanulható és rendkívül hatásos.

A könyv bemutatja, hogyan formálhatjuk át a tudatalattinkat a théta-agyhullámok segítségével, és hogyan érthetjük el a théta-állapotot, amelyben az intuitív leolvasás technikája révén testi, lelki, szellemi és spirituális szinten egyaránt pozitív változásokat tapasztalhatunk az életünkben.

Vianna Stibal könyvei

Bioenergetic Kiadó könyvek

Vianna Stibal: "ThetaHealing (Átdolgozott kiadás)" a Kiadónál

  • Kiadó: Bioenergetic Kft., 2015
  • ISBN: 9789632912516
  • Terjedelem: 356 oldal
  • Kötészet: Puhatáblás, ragasztókötött
  • Szín: Fekete-fehér
  • Méret: B/5 (175x254mm)