Videók

image post

Balázs Valéria Anamé - Karmakiller - Bevezető

Miért pont olyan a sorsod, amilyen? Egy olyan igaz történet, ami sokkal durvább és izgalmasabb, mint amit a hollywoodi forgatókönyvírók kitalálhatnának. Felfedi azt is, hogy miért és milyen előzmények szőtték meg ezt a sorsot életeken át. Garantáltan máshogy nézel majd az életedre!

Olvasd tovább
image post

Arany-ezüst mandalák

"A mandala mozgás, az élet kereke, az univerzum leképezése, mindig egy központból indul ki, kifelé törekszik, s a sokféleségből egyidejűleg halad egy Közép felé. Ezt az alapmintát minden ember felismeri, mert magában hordja. Könnyű az embernek megnyínia e megértés felé..." (Rudiger Dahlke)

Olvasd tovább
image post

Mandallam mandala készítésének folyamata

"A kör a pont plusz dimenziója, így a kör a középpontból él, az határozza meg, akkor is, ha ez számunkra megfoghatatlan. A pont és a kör – az Isten és a világ – az egy és a sok, a megnyilvánulatlan és a megnyilvánult, a tartalom és a forma, a metafizikai és a fizikai – fogalmi párok, és ugyanazt jelentik." (Rudiger Dahlke)

Olvasd tovább
image post

Tested Tánca

A Kontakt tánc olyan mozgásforma, mely az érintés, súlyáthelyezés, és a közös kontakt gördülőpont követésén alapszik két, vagy több táncos mozdulatpárbeszédében. A tánc az Egyesült Államokban, 60-as 70-es évek kísérletező légkörében fogant, a Steve Paxton által vezetett társaság kísérletező munkájának eredménye.

Olvasd tovább