WAMP Design vásár / Alkossunk együtt – DIY nap

image post

WAMP Design vásár / Alkossunk együtt – DIY nap

Novemberben már a télre hangolódunk, készülünk az ünnepekre, ezért megtartjuk a nagy WAMP DIY napot, és egy egész napos közös alkotásra várunk titeket! Ha neked fontos, hogy saját kézzel készült, személyes tárgyakkal díszítsd otthonodat, vagy szeretnéd elkészíteni egyedi ékszereidet, kiegészítőidet, vagy ajándékot készítenél, most megvalósíthatod kedvenc WAMP-os tervezőiddel!

A már jól ismert, közel 150 alkotó mellett természetesen bemutatkoznak új kiállítók is.

Révai Sára fotográfus 14 évesen vett először kezébe fényképezőt, és azóta sem tette le, legfeljebb azért, hogy ellássa a szentendrei tanyájukon élő jószágot, tyúkokat, kecskéket, és természetesen lovakat. A HangOn Photo Sára egyedi művészképeit gyűjtötte össze és kínálja dekorációnak lakásba, irodába, szállodába.

Legyél te is tervező! A VENGRU márka egyik sajátossága, hogy egy interaktív weboldalon egy 3D-s tervezőprogram segítségével tervezheted meg a táskád részleteit, így mindenki saját stílusára alakíthatja a táskákat. Ha magad is alkotószellemű vagy, nem átmeneti megoldást keresel, hanem hosszú távon gondolkodsz, akkor kezdd el összerakni saját táskádat!

Az AGNESKOVACS táskákat tervezőjük, Kovács Ágnes, jellemzően egyetlen darabból alakítja ki, melyek tervezésekor az egyszerűségre törekszik, még akkor is, ha az egyszerűnek tűnő dolgok a legnehezebbek. Fontos számára, hogy az anyag megtartsa saját karakterét, ezért csupán hajtással és minimális szabással alakítja ki a kívánt formát. A magas minőségű bőrből készült különleges táskák Európa legnagyobb városai után most a WAMP-ra is megérkeztek.

A Stilshop, az egyik legnépszerűbb hazai design tematikus online magazin üzleteként magyar designerek termékeinek szelekcióját vonultatja fel, kiemelt hangsúllyal a papír és grafika alapú termékekre. Hoffmann Petra következetesen figyelt egyfajta letisztult, természetes, minimalista hangulatra a válogatás során, melyet most a WAMP-on is bemutat.

Workshopok WAMP-os alkotókkal

Ha már eleget nézelődtél a vásári forgatagban, nálunk kiteljesedhet a kreativitásod: WAMP-os dizájnerek vezetésével a Millenáris B csarnokában egész nap szebbnél szebb és kreatív dolgokat alkothatsz! A workshopokon korlátozott számú jelenlévő vehet részt, a feliratkozás a helyszínen hoszteszeink segítségével történik.

A workshopok időpontjait és részletes leírását itt találod!

Varga Judit: DEKOR.ÁLOM – Könyvdedikálás 10-11h

Varga Judit dekoratőr, lakberendező, a népszerű Juditu blog írója nap mint nap inspirálja változásra, megújulásra olvasóit az otthonteremtés, a divat, valamint az életmód területén. A BOOOK Kiadó gondozásában kiadott első könyve több mint egy ötletadó DIY-kézikönyv, olyan nőknek szól, akik örömüket lelik az alkotásban, otthonuk szépítésében, a saját kezűleg készült, divatos kiegészítőkben. A könyvben bemutatott 20 egyszerű, pár lépésben megvalósítható dekoratív ötlet kivitelezésébe a kezdők is bátran belevághatnak.

A Hónap tervezője novemberben: The Naan Design

A The Naan Design magyar kortárs design brand tervezője Litvin Natasa. A kézzel készült prémium bőr ékszerek, kiegészítők és táskák elsősorban az eleganciát és modernitást igénylő nagyvárosi nőknek készülnek.

A teljes interjú itt olvasható.

A vásárra a belépés 500 forint, ami egyrészt levásárolható a WAMP kiállítóinál, másrészt a rendezvény minden programja ingyenes! Ráadásul az első 500 látogatót igazi WAMP-os édességgel ajándékozzuk meg a Cukorka - Sweetfabric Budapest jóvoltából.

2017.11.19.
Millenáris B csarnok
1024 Budapest, Kis Rókus u. 16-20.
Nyitva tartás: 10 - 18h


WAMP

Facebook esemény