Zentai Rudolf

image post
  • image post
  • Frissítve:

    2018.05.07.
  • Nézettség:

    1376
  • Kategória:

    Profil

Zentai Rudolf

Tapasztalatom a segítség nyújtás területén és több mint kétezer kezelés azt a felismerést adta, hogy mindenki meg tud gyógyulni - legyen szó, testi vagy lelki problémáról - ha hajlandó változtatni életén. Meggyőződésem, hogy a betegségek javarésze - a mérgező élelmiszereken, környezeten és természetellenes életvitelen kívül - abból ered, hogy az ember elveszíti önmagát. A kapcsolatát saját magával, az emberekkel és a természettel.

Célom az életminőség javulása.

Hiszem, hogy a világ békéjéhez az járul legjobban hozzá, ha először mindenki magán változtat. Ha az egyének megértik önmagukat, élethelyzeteiket, hajlandóak felelősséget vállalni és elérik a belső béke állapotát. Az aggódásból bizalom, a sérelmekből megbocsátás, az elégtelenségből hála lesz. A kiegyensúlyozott emberből sugárzik az életerő és boldogság. Aki pedig boldog, az pozitív hatással van a környezetére.


A tested egészséges energiaáramlását segítem helyreállítani, amire az eredeti Japán Reiki módszerei rendkívül hatékonyak. Keleten több ezer éve tudják, illetve napjainkban nyugaton is kezdik újra felfedezni, hogy testünket egy energiahálózat alkotja. Amikor ebben az energiarendszerben - különböző okokból - elakadások jönnek létre, a szervek nem kapnak megfelelő energiaellátást, az egyensúly felborul és az adott rész megbetegszik. Ennek a gyógymódnak a lényege, hogy eltávolít minden akadályt az energiarendszerből, hasonlóan a többi keleti gyógymódhoz. A nagy mennyiségű energiabevitelnek köszönhetően a test regenerációja felgyorsul. Mindemellett a kezelés hatással van a lelki folyamatainkra is. Segít, hogy a tünetek mögött lévő mentális okok megoldódjanak.


Készen állsz a változásra?

ZentaiRudolf.hu

Kapcsoldó bejegyzések